Pentru obtinerea vizei de pescuit pentru 2014 trebuie urmati urmatorii pasi :

  1. achizitionarea unui timbru fiscal de 2 lei de la Posta Romana;
  2. achitarea taxei (30 lei pentru permisele cu valoare integrala si 10 lei pentru permisele cu tarif redus) la Trezoreria de care apartineti cu domiciliul. Pentru bucuresteni la Trezorerie se plateste de unde apartii cu domiciliul nu la orice Trezorerie de sector! Esti din sector 2 te duci la Trezoreria sector 2. In cazul in care esti din alta localitate poti plati la orice sucursala de sector a Trezoreriei;
  3. copie xerox dupa chitanta de la Trezorerie;
  4. deplasarea in timpul programului de lucru la filiala ANPA de care apartineti cu domiciliul, unde veti prezenta: chitanta + copia Trezorerie, permisul plastifiat ANPA (cel emis in 2012 sau 2013), timbru fiscal. Pentru Bucuresti adresa este Str. Transilvaniei, nr.2, sectorul 1, etaj 4 camera 407.
  5. pe chitanta de la trezorerie vi se ataseaza matca de la timbrul judiciar, se stampileaza si se noteaza “Vizat 2014″.

Acestia sunt pasii urmati de noi pentru vizarea permisului ANPA.

Pentru pensionari este necesar un talon de pensie emis in anul 2014 si copie dupa acesta. Pe acest talon de pensie se pune matca de la timbru fiscal de 2 lei, stampila ANPA si  se noteaza “Vizat 2014″. Nu uitati sa aveti la voi si permisul plastifiat ANPA. Alte informatii obtinute de la ANPA cu ocazia vizarii permisului:

  • Nu exista la acest moment tiparite acele “timbre” care trebuiau sa fie fie aplicate pe cardul plastifiat.
  • Nu exista la acest moment alte tipuri de permise plastifiate tiparite.
  • Pentru cei care apartin de diferite Asociatii de pescari sportivi, acestea se vor informa si ocupa de obtinerea vizei.

permis pescuit

 Programul filialelor ANPA pentru vizarea permisului de pescuit 2014